Бебе кит отплива до кајак и се намести за галење како кученце (видео)

Љубопитното бебе кит отпливало до кајакот и се спријателило со еден маж. Емотивното видео стана вирален хит.

bebe-kit-otplivalo-do-kajak-i-se-galelo-kako-kuchence-video-01.jpg

Бебе китот отпливало до група на луѓе со кајаци во Калифорнија и се наместило за галење.

Еден среќник ја имал оваа чест да го допре сивиот кит, а видеото од емотивната сцена ги топи срцата.

Пријателскиот кит е снимен на камера и видеото стана вирален хит:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *