Трева на плоштадот во Скопје – разликата пред и потоа (фото)

Доза на зеленило е секогаш добредојдена, центарот на Скопје сега има совршено катче за одмор.

treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-01 (2).jpg

На плоштадот во Скопје има нов плочник, а особено што нѐ радува е зеленилото.

Тревата и дрвцата му даваат сосема нова димензија на плоштадот. Токму таква доза на свежина ни беше потребна.

Плоштадот некогаш и сега:

treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-02.jpg
treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-03.jpg

Уште фотки од тревникот во центарот на Скопје:

treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-11.jpg
treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-10.jpg
treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-09.jpg
treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-08.jpg
treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-07.jpg
treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-06.jpg
treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-05.jpg
treva-na-ploshtadot-vo-skopje-razlikata-pred-i-potoa-foto-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *