Дали вака ќе вечераме во ресторани после короната? (фото)

Според најновите прогнози на епидемиолозите, корона вирусот може никогаш да не си замине од секојдневието. Па, додека некои ги паничи помислата, други решаваат да делуваат.

dali-vaka-ke-vecerame-vo-restorani-posle-koronata-01.jpg

Пример, еден внатрешен дизајнер, Кристофер Герингон, смисли решение како ќе се одвиваат вечерите во иднина.

Нема да се чудиме ако пластичните панели кои личат на големи визири наскоро почнат да висат по сите кафулиња и ресторани, затоа што идејата изгледа лесно изводлива.

dali-vaka-ke-vecerame-vo-restorani-posle-koronata-02.jpg
dali-vaka-ke-vecerame-vo-restorani-posle-koronata-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *