Некултура на денот: Скопјани повторно покажаа како не треба (фото)

nekultura-na-denot-skopjani-povtorno-pokazhaa-kako-ne-treba-foto-01.jpg

На Твитер осамна фотографија од преполна корпа за отпадоци во парк во Скопје и низа отпадоци околу неа.

Скопјани уште еднаш ја покажаа некултурата.

Твитерџијата што ја објави фотката испрати убава порака: „Ако кантата е полна, ѓубрето си го носите до следната канта, контејнер или дома“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *