87-годишна бабичка си нашла дечко на апликација за состанување и сега живеат заедно

„Во еден миг си реков имам 87 години и 13 години сум вдовица, па што чекам?“, вели Џен Роуз која веќе 4 месеци живее со своето ново 84-годишно „момче“.

87-godishna-babichka-si-nashla-dechko-na-aplikacija-za-sostanuvanje-i-sega-kje-zhiveat-zaedno-01.jpg

87-годишна бабичка си нашла дечко на апликација за состанување и сега живеат заедно

Џен Роуз е 87-годишна бабичка која на својата 29-годишна внука Карли Лејк ѝ кажала дека сака да си најде партнер.

87-godishna-babichka-si-nashla-dechko-na-aplikacija-za-sostanuvanje-i-sega-kje-zhiveat-zaedno-04.jpg

Сопругот на Роуз ѝ починал во 2007 година на 79 години и оттогаш таа живеела сама. По многуте години осаменост, почувствувала дека е подготвена да запознае некој нов маж во својот живот.

Карли која требала да се пресели во странство била среќна поради одлуката на баба ѝ и ѝ отворила профил на апликација за состанување. Испратиле пораки до неколку потенцијални кандидати и 84-годишниот Вич Вајт им вратил.

87-godishna-babichka-si-nashla-dechko-na-aplikacija-za-sostanuvanje-i-sega-kje-zhiveat-zaedno-02.jpg

Сега, 4 месеци подоцна, парот живее заедно во самоизолација во Калифорнија.

Инаку, Роуз имала состанок само со Мич, кој веднаш ја привлекол, и вели: „Ние сме одличен пар, делиме сѐ, среќни сме. Не сум била толку среќна со години.“

87-godishna-babichka-si-nashla-dechko-na-aplikacija-za-sostanuvanje-i-sega-kje-zhiveat-zaedno-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *