Семејство со 9 деца – дом во кој никогаш не е здодевно (фото)

Сату Нордлинг Гонзалес од Шведска има 35 години и големо семејство. Нејзиниот сопруг е од Уругвај и заедно имаат 9 деца на возраст од 0 до 11 години.

semejstvo-so-9-deca-kako-izleda-sekojdnevieto-vo-polna-kukja-radost-01.jpg

Само две од децата се близнаци.

semejstvo-so-9-deca-kako-izleda-sekojdnevieto-vo-polna-kukja-radost03.jpg

Се прашувате ли како изгледа да организирате 9 родендени во годината? Како би се превезувале со 9 деца?

semejstvo-so-9-deca-kako-izleda-sekojdnevieto-vo-polna-kukja-radost05.jpg

Факт е дека на нивните дечиња никогаш не им е здодевно, многу си помагаат едни со други, но им помагаат и на родителите.

semejstvo-so-9-deca-kako-izleda-sekojdnevieto-vo-polna-kukja-radost04.jpg
semejstvo-so-9-deca-kako-izleda-sekojdnevieto-vo-polna-kukja-radost07.jpg

Полна куќа радост, нели?

semejstvo-so-9-deca-kako-izleda-sekojdnevieto-vo-polna-kukja-radost06.jpg

Нивната мајка доловува голем дел од секојдневието на нејзиниот Инстаграм профил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *