„За мене татко над татковците“ – Емотивна објава на Мартин Вучиќ по смртта на неговиот татко Драган Вучиќ

za-mene-tatko-nad-tatkovcite-emotivna-objava-na-martin-vuchikj-po-smrtta-na-negoviot-tatko-dragan-vuchikj-01povekje.jpg

На 4-ти мај почина Драган Вучиќ на 65-годишна возраст, а Македонија изгуби една голема телевизиска ѕвезда и музичар.

Денес (24.05) неговиот син Мартин Вучиќ објави фотографија од него на Фејсбук и напиша емотивна објава:

„За некого беше музичариште, за некого басист бр1, за некого шоумен, за некого композиториште…. За мене секогаш ТАТКО над татковците!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *