Време за слабеење: Вкусни ужинки и грицки под 200 калории

Во целото седење дома најголем непријател дефинитивно ни е полниот фрижидер.

vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-06_resize (1).jpg

Па, наместо да го полните со маснотии и меса, грицки и благо, направете список од следниве состојки кои ви се потребни за ужинки под 200 калории.

Совети заеднички за сите рецепти:

*Лебот секогаш треба да е ржан или од брашно од цели зрна.

*Павлаката, јогуртот и млекото секогаш треба да се со стандардна масленост.

*Путерот од кикирики исто така, со полна масленост.

*Забранети се било какви додатоци на шеќер, сол, масло и слично.

*Кашкавалот кој е дозволен е тврд пармезан.

vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-01_resize.jpg
vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-02_resize.jpg
vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-03_resize.jpg
vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-04_resize.jpg
vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-05_resize.jpg
vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-06_resize.jpg
vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-07_resize.jpg
vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-08_resize.jpg
vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-09_resize.jpg
vkusni-uzinki-i-gricki-pod-200-kalorii-10_resize.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *