Девојка станала анорексична затоа што бившиот ѝ кажал дека сака слаби нозе

Џенева се изгладнувала за да биде неговата девојка од соништата, дури подоцна сфатила дека е ментално злоупотребена.

devojka-stanala-anoreksichna-zatoa-shto-bivshiot-i-kazhal-deka-saka-slabi-noze-01.jpg

Џенева Отавиано од Пенсилванија развила нездрава опсесија да биде слаба обидувајќи се да го задоволи нејзиното токсично поранешно момче.

Момчето на 22-годишната студентка ѝ кажало дека сака девојки со дупка меѓу нозете, па таа почнала да се изгладнува за да биде неговата девојка од соништата.

Таа ослабела 18 килограми за 6 месеци и во декември 2016 година докторот ѝ дијагностицирал анорексија.

Тогаш Џенева ставила крај на врската. Сега тежи 65 килограми и изгледа одлично.

Свесна е дека врската што е зад неа била нездрава и таа била ментално злоупотребена.

„Моето момче беше опседнато да имам дупка меѓу бутовите, а кога ослабев секогаш ме фалеше за тоа. Дури потоа сфатив дека изгледам како скелет и не се хранам здраво“, вели Џенева.

Некогаш:

devojka-stanala-anoreksichna-zatoa-shto-bivshiot-i-kazhal-deka-saka-slabi-noze-03.jpeg
devojka-stanala-anoreksichna-zatoa-shto-bivshiot-i-kazhal-deka-saka-slabi-noze-02.jpeg
devojka-stanala-anoreksichna-zatoa-shto-bivshiot-i-kazhal-deka-saka-slabi-noze-04.jpeg

Сега:

devojka-stanala-anoreksichna-zatoa-shto-bivshiot-i-kazhal-deka-saka-slabi-noze-07.jpeg
devojka-stanala-anoreksichna-zatoa-shto-bivshiot-i-kazhal-deka-saka-slabi-noze-06.jpeg
devojka-stanala-anoreksichna-zatoa-shto-bivshiot-i-kazhal-deka-saka-slabi-noze-05.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *