7 причини зошто Французинките се најзаводливите жени – Што може Македонките да научат од нив?

Тие имаат некоја посебна магија, заводливоста не им е само во изгледот, туку и во смелоста и жестокоста на карактерот.

7-prichini-zoshto-gi-obozhavame-francuzinkite-01.jpg

Многу жени низ светот сонуваат да ја имаат заводливоста на Французинките. Каде се крие нивната магија?

Причини зошто ги сакаме Французинките:

Често носат „несредени“ фризури – не користат дури ниту фен.

7-prichini-zoshto-gi-obozhavame-francuzinkite-08.jpg

Не користат пудра, туку обрнуваат внимание на квалитетни производи за нега на кожа.

7-prichini-zoshto-gi-obozhavame-francuzinkite-06.jpg

Често тие ги запросуваат партнерите.

7-prichini-zoshto-gi-obozhavame-francuzinkite-02.jpg

Жестоки се во дебатите на тема уметност, култура, политика и други сфери од животот.

7-prichini-zoshto-gi-obozhavame-francuzinkite-03.jpg

Не ги заменуваат диоптерските очила со контактни леќи.

7-prichini-zoshto-gi-obozhavame-francuzinkite-09.jpg

Не сакаат неприроден изглед односно зголемени усни или преизбелени заби.

7-prichini-zoshto-gi-obozhavame-francuzinkite-04.jpg

Не се „навлечени“ на гелови за нокти, сакаат едноставни, кратки и уредни нокти.

7-prichini-zoshto-gi-obozhavame-francuzinkite-05.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *