И со вишок килограми Ријана провоцира – секси во разголено издание

Ријана веќе одамна нема тело на модел, но таа не престанува да провоцира со секси фотосесии и мами воздишки со нејзиниот изглед.

i-so-vishok-kilogrami-rijana-provocira-seksi-vo-razgoleno-izdanie-01.jpg

Таа смета дека треба самата да ја промовира долната облека од нејзиниот бренд Savage x Fenty и одлично си ја врши работата.

Досега ја видовме неколкупати во секси фотосесии, а сега таа повторно е провокативна и го разголе телото.

Облечена во жолт комплет долна облека, Ријана докажа дека малиот вишок килограми не се никаков проблем за секси изглед:

i-so-vishok-kilogrami-rijana-provocira-seksi-vo-razgoleno-izdanie04.jpg
i-so-vishok-kilogrami-rijana-provocira-seksi-vo-razgoleno-izdanie-02.jpg
i-so-vishok-kilogrami-rijana-provocira-seksi-vo-razgoleno-izdanie-03.jpg
i-so-vishok-kilogrami-rijana-provocira-seksi-vo-razgoleno-izdanie-5.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *