Како се брани јутуберката што го даде посвоениот син со аутизам на друго семејство и го разлути светот?

4-годишното посвоено синче сега е во ново семејство, наводно поради несогласувања и инциденти со нејзините 4 биолошки деца.

kako-se-brani-jutuberkata-shto-go-dade-posvoeniot-sin-so-autizam-na-drugo-semejstvo-i-go-razluti-svetot-01.jpg

Мика Стауфер периодов е една од најомразените жени на светот. Јутуберката и инфлуенсерка со својот сопруг Џејмс пред две години посвоила момче со аутизам од Кина, со него снимаше видеа и креираше содржина на своите профили на социјалните мрежи, но неодамна 4-годишниот Хаксли го предаде на друго семејство.

Критики за нејзиното однесување пристигнуваат од сите страни, а таа со својата нехуманост буквално го разлути светот.

kako-se-brani-jutuberkata-shto-go-dade-posvoeniot-sin-so-autizam-na-drugo-semejstvo-i-go-razluti-svetot-09.jpg

Таа проговори за критиките што ги добила по повод сместувањето на својот посвоен син во нов дом, односно во коментар напиша: „Хаксли ќе ја сакаше оваа одлука 100%“, а потоа го избриша коментарот.

Мика исто така кажа дека имало страшни инциденти во нивниот дом со другите деца и таа немала избор освен да му пронајде ново семејство. Вели дека новото семејство ќе му помогне околу неговите медицински потреби.

kako-se-brani-jutuberkata-shto-go-dade-posvoeniot-sin-so-autizam-na-drugo-semejstvo-i-go-razluti-svetot-02.jpg

И има зошто Мика е најомразената жена на светов периодов, зарем не?

Видео од објавата дека Хаксли ќе има ново семејство:

Фотографии со Хаксли:

kako-se-brani-jutuberkata-shto-go-dade-posvoeniot-sin-so-autizam-na-drugo-semejstvo-i-go-razluti-svetot-10.jpg
kako-se-brani-jutuberkata-shto-go-dade-posvoeniot-sin-so-autizam-na-drugo-semejstvo-i-go-razluti-svetot-08.jpg
kako-se-brani-jutuberkata-shto-go-dade-posvoeniot-sin-so-autizam-na-drugo-semejstvo-i-go-razluti-svetot-07.jpg
kako-se-brani-jutuberkata-shto-go-dade-posvoeniot-sin-so-autizam-na-drugo-semejstvo-i-go-razluti-svetot-06.jpg
kako-se-brani-jutuberkata-shto-go-dade-posvoeniot-sin-so-autizam-na-drugo-semejstvo-i-go-razluti-svetot-04.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *