Мажи откриваат: „Што ме возбудува најмногу во сексот?“

Мажите се многу поотворени околу тоа што сакаат во сексот… 8 мажи открија што ги возбудува најмногу.

mazhi-otkrivaat-shto-me-vozbuduva-najmnogu-vo-seksot-01.jpg

Што сакаат мажите во кревет? Што ги возбудува?

Машки исповеди што сакаат во сексот:

„Сакам кога во каубојската поза се навалува малку назад и со раката одзади ме допира за пределот под тестисите“.

„Сакам кога е врз мене, доминира, косата и лета на сите страни и таа ме гледа директно во очи.“

mazhi-otkrivaat-shto-me-vozbuduva-najmnogu-vo-seksot-05.jpg

„Сакам кога сме во мисионерската поза и ненадејно ме турнува од себе и ме изненадува со некој потег што ѝ паднал на ум.“

„Сакам кога ме гледа во очи додека ми пружа орален секс.“

mazhi-otkrivaat-shto-me-vozbuduva-najmnogu-vo-seksot-03.jpg

„Обожавам кога ќе ми каже дека е блиску до оргазам и испушта звуци на задоволство. Сакам кога има и вресоци.“

„Сакам кога ја задоволувам орално, а таа ми ја притиска главата со рака. Ми се допаѓаат жени што знаат што сакаат.“

mazhi-otkrivaat-shto-me-vozbuduva-najmnogu-vo-seksot-04.jpg

„Еднаш ме седна, ми рече да ги затворам очите, ми ги стави дланките под перницата и имавме секс како да ни е последен пат во животот.“

„Сакам кога ќе ми даде некој комплимент за мојот пенис, дека бил цврст или со добар вкус на пример.“

mazhi-otkrivaat-shto-me-vozbuduva-najmnogu-vo-seksot-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *