Први фотки од децата на Ана Ивановиќ – семејството ужива на одмор во Шпанија

Шпанските папараци успеаја за првпат да ја уловат Ана со нејзините две дечиња Лука и Леон.

prvi-fotki-od-decata-na-ana-ivanovikj-semejstvoto-uzhiva-niz-shpanija-01.jpg

Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнптајгер се од оние ѕвезди кои приватниот живот го држат настрана од медиумите, но не можат предолго да се кријат.

prvi-fotki-od-decata-na-ana-ivanovikj-semejstvoto-uzhiva-niz-shpanija-002.jpg

Парот има две дечиња, Лука и Леон, а деновиве Ана била на прошетка со нив и нејзината мајка, низ Палма де Мајорка.

Шпанските папараци успеале да направат неколку фотки од нив, без лицето да им биде покриено, а поранешната тенисерка не изгледа како да се грижи за тоа. 

Фотките беа објавени на Инстаграм:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *