Жена си го направила струкот 33 сантиметри – тоа му било фетиш на сопругот

Какви жртви се подготвени да прават жените во име на мажите и „убавината“? Оваа бизарна приказна е пример за една таква крајност.

zhena-si-go-napravila-strukot-33-santimetri-toa-mu-bilo-fetish-na-soprugot-01.jpg

Со години жените се жртвувале во име на мажите. Од носење на перики на жешко време до долги здолништа кои им го попречувале нормалното движење, во текот на годините тие правеле многу жртви во име на убавината.

Но, Етел Гранџер е една од оние кои отишле најдалеку. Таа за да ги исполни сексуалните фантазии на својот сопруг носела корсети и го стискала струкот до неверојатни 33 сантиметри.

zhena-si-go-napravila-strukot-33-santimetri-toa-mu-bilo-fetish-na-soprugot-06.jpg

Таа била родена во 1905 година, а пред бракот била како сите обични девојки. Но, откако станала сопруга на Вилијам се опседнала со тоа да го исполни неговиот фетиш.

Нивната врска била полна со контроверзии.

На почетокот од врската таа го стеснувала струкот со корсети до 61 сантиметар, но Вилијам уште не бил задоволен, па ја терал покрај преку ден, да носи корсет и навечер додека спие.

zhena-si-go-napravila-strukot-33-santimetri-toa-mu-bilo-fetish-na-soprugot-02.jpg

Етел одбивала долго време, но потоа ја прифатила желбата на својот сопруг. Поради ова таа имала болки и здравствени проблеми, но Вилијам постојано ѝ го затегал корсетот.

Резултатот од тоа бил струк од неверојатни 31 сантиметар.

Бизарно, зарем не?

zhena-si-go-napravila-strukot-33-santimetri-toa-mu-bilo-fetish-na-soprugot-09.jpg
zhena-si-go-napravila-strukot-33-santimetri-toa-mu-bilo-fetish-na-soprugot-08.jpg
zhena-si-go-napravila-strukot-33-santimetri-toa-mu-bilo-fetish-na-soprugot-07.jpg
zhena-si-go-napravila-strukot-33-santimetri-toa-mu-bilo-fetish-na-soprugot-05.jpg
zhena-si-go-napravila-strukot-33-santimetri-toa-mu-bilo-fetish-na-soprugot-04.jpg
zhena-si-go-napravila-strukot-33-santimetri-toa-mu-bilo-fetish-na-soprugot-03.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *