Славни жени со најмал обем во струк, под 60 сантиметри

Ако идеалните пропорции се 90-60-90, за дел од ѕвездите како да важи правилото колку потенок струк – толку позгодна фигура.

slavni-zeni-so-najmal-obem-vo-struk-pod-60-santimetri-001.jpg

Дел од нив сакаат да ја постигнат фамозната фигура со облик на песочен часовник, додека дел се природно слаби.

Кои ѕвезди имаат најтесен струк, помал од 60 сантиметри во обем?

Џиџи Хадид – 58,5 сантиметри

slavni-zeni-so-najmal-obem-vo-struk-pod-60-santimetri-1.png

Ема Робертс – 58,4 сантиметри

slavni-zeni-so-najmal-obem-vo-struk-pod-60-santimetri-2.png

Иги Азалеа – 58,3 сантиметри

slavni-zeni-so-najmal-obem-vo-struk-pod-60-santimetri-3.png

Никол Шерцингер – 58 сантиметри

slavni-zeni-so-najmal-obem-vo-struk-pod-60-santimetri-4.jpg

Кортни Кардашијан – 58 сантиметри

slavni-zeni-so-najmal-obem-vo-struk-pod-60-santimetri-5.png

Меган Фокс – 55,9 сантиметри

slavni-zeni-so-najmal-obem-vo-struk-pod-60-santimetri-6.jpg

Кендал Џенер – 53,3 сантиметри

slavni-zeni-so-najmal-obem-vo-struk-pod-60-santimetri-7.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *