Креативност во сексот: 5 жешки игри за парови (18+)

Има денови кога сексот станува здодевен и навистина e потребно освежување во креветот. За да се врати страста, пробајте нешто ново, поразлично од рутината.

kreativnost-vo-seksot-5-zeski-igri-za-parovi-01.jpg

Ова се неколку предлог игри кои можете да ги правите со партнерот за „загревање“.

1. Игра на контрола.

Дозволете партнерот или партнерката да ја има целата контрола. Вие немате избор и право на збор. Нека употребува секс играчки, фантазија – сѐ што ќе посака за да ве доведе до оргазам.

2. Исполнување на фантазиите.

Дајте си по 15 минути и испишете ги вашите желби и фантазии на ливче. Секој на своето. Потоа го имате целиот ден за да ги реализирате – еден на друг, без исклучок.

kreativnost-vo-seksot-5-zeski-igri-za-parovi01.jpg

3. Голо чистење.

Генералка потполно голи? Готвење и печење голи? За цело ова време – допирање не е дозволено. Кога ќе порасне сексуалната желба и тензија – вие одлучувате да се препуштите.

4. „Проучување“ на Кама Сутра.

Можете да ги најдете онлајн или да си набавите книгичка со сите возможни пози. И – време е да ги пробате сите до последна!

kreativnost-vo-seksot-5-zeski-igri-za-parovi02.jpg

5. Тестирање на сетилата.

Врзете ги очите на партнерот/ партнерката и соберете разни предмети од домот. Потоа допирајте се и галете го/ја по осетливите точки за да погоди што користите. Предлози – коцки мраз, шлаг, масло за тело…

Бидете отворени за соработка! Освежување во сексот е секогаш добредојдено!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *