Позитива на денот: Во Берово се родија бебиња срни (фото)

Малите срнички се позитивата на денот, а видеата од нив го топат срцето. Убавина од Берово…

pozitiva-na-denot-vo-berovo-se-rodija-bebinja-srni-foto-video-01.jpg

Во туристичкиот ресорт „Aurora Resort & Spa“ во Берово каде во зеленото пространство си живеат срни и елени пристигна принова.

Се родија две нови срнички, а чекаат уште четири.

Фотографијата и видеата од малите срнички дефинитивно ги прогласуваме за позитива на денот:

pozitiva-na-denot-vo-berovo-se-rodija-bebinja-srni-foto-video-03.jpg
pozitiva-na-denot-vo-berovo-se-rodija-bebinja-srni-foto-video-02.jpg
pozitiva-na-denot-vo-berovo-se-rodija-bebinja-srni-foto-video-01_1.jpg
pozitiva-na-denot-vo-berovo-se-rodija-bebinja-srni-foto-video-08.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *