Искрени исповеди на мажи со мали полови органи

„Сфатив дека големината на мојот пенис ми е поважна мене, отколку на моите партнерки.“

iskreni-ispovedi-na-mazhi-so-mali-polovi-organi-01.jpg

Големината на половиот орган е чувствителна тема за многу мажи, особено за оние кои не се многу надарени.

Сепак, големината на половиот орган не е пресудна за тоа дали партнерката ќе ужива во сексот.

Искрени исповеди на мажи:

„Дознав дека пенисот всушност ми е многу мал кога почнав да имам секс. Пред тоа не бев заинтересиран за тоа, иако кога сме се пресоблекувале во гардеробата по физичко образование ми изгледаше дека сум помалку надарен од соучениците, но почнав да се грижам за тоа дури кога сфатив дека партнерките не се презадоволни по сексот.“

iskreni-ispovedi-na-mazhi-so-mali-polovi-organi-03.jpg

„На почетокот се срамев од исмевање и дури немав желба за секс, но потоа сфатив дека најголема важност во сексот има квалитетната предигра, како и техниката, и знаев како да ги доведам партнерките до оргазам.“

iskreni-ispovedi-na-mazhi-so-mali-polovi-organi-02.jpg

„Сфатив дека големината на мојот пенис ми е поважна мене, отколку на моите партнерки.“

„Без разлика што половиот орган ми е мал, знам дека сум одличен во орален секс и ги полудувам партнерките.“

iskreni-ispovedi-na-mazhi-so-mali-polovi-organi-04.jpg

„Бирам пози во кои пенетрацијата е длабока, како што е мисионерската. Проблем имам само со позата „лажичка“ кога сум одзади на страна и пенетрацијата не е длабока.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *