„Тежок карантин“: Си живее сам во луксузен хотел во Барселона (фото)

Замислете да живеете сами 3 месеци во луксузен хотел во Шпанија со бескраен базен на покрив, кралски апартмани и СПА центар.

tezhok-karantin-si-zhivee-sam-vo-luksuzen-hotel-vo-barselona-foto-01.jpg

Даниел Ордоњез веќе 3 месеци живее сам во луксузниот хотел „W Barcelona hotel“ во Шпанија.

Тој, како вработен таму, се вселил на почетокот од пандемијата за да се осигура дека сѐ е безбедно. Мислел дека ќе остане неколку седмици, но останал неколку месеци.

tezhok-karantin-si-zhivee-sam-vo-luksuzen-hotel-vo-barselona-foto-08.jpg

Вели дека му е навистина чудно што си готви сам во огромната кујна на хотелот и што си пере алишта во огромната соба со машини за перење, но и дека ужива во тишината и погледот од базенот.

Даниел ужива и во фитнес центарот, кралските апартмани и СПА центарот.

Тој дури организирал на фасадата на хотелот да се појави светлечко срце како благодарност за здравствените работници.

tezhok-karantin-si-zhivee-sam-vo-luksuzen-hotel-vo-barselona-foto-07.jpg

Па, секој би посакал да е на негово место, зарем не?

tezhok-karantin-si-zhivee-sam-vo-luksuzen-hotel-vo-barselona-foto-09.jpg
tezhok-karantin-si-zhivee-sam-vo-luksuzen-hotel-vo-barselona-foto-06.jpg
tezhok-karantin-si-zhivee-sam-vo-luksuzen-hotel-vo-barselona-foto-05.jpg
tezhok-karantin-si-zhivee-sam-vo-luksuzen-hotel-vo-barselona-foto-04.jpg
tezhok-karantin-si-zhivee-sam-vo-luksuzen-hotel-vo-barselona-foto-03.jpg
tezhok-karantin-si-zhivee-sam-vo-luksuzen-hotel-vo-barselona-foto-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *