Шеговито астро ќоше: Кој хороскопски знак е отров, кој лек, кој ѓавол, а кој ангел?

astro-kjoshe-koj-horoskopski-znak-e-otrov-koj-lek-koj-gjavol-a-koj-angel-01.png

Кои се најдобрите, а кои најлошите хороскопски знаци? Во која група припаѓате вие? Во која група ги пронаоѓате вашите блиски?

Секако, без навреда – само за забава:

astro-kjoshe-koj-horoskopski-znak-e-otrov-koj-lek-koj-gjavol-a-koj-angel-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *