10 совети за жени како да ви биде удобно во сексот кога вие сте одгоре (18+)

Во каубојската поза мора да се чувствувате како господарка на ситуацијата за таа да биде успешна.

10-soveti-kako-da-vi-bide-udobno-vo-seksot-koga-vie-ste-odgore-18-01.jpg

Многу мажи обожаваат кога жената е одгоре и е господарка на ситуацијата.

Како да се чувствувате удобно во оваа секс поза?

– Седнете полека, затоа што пенетрацијата во оваа поза е многу длабока, а и мажот е во чувствителна позиција, па треба да внимавате да не го повредите.

– Мажите ја обожаваат оваа поза затоа што им дава одличен поглед на вашето тело, па искористете го тоа така што ќе облечете градник од тантела и самоуверено ќе го држите вашето тело, а со тоа дополнително ќе ја разбудите страста.

10-soveti-kako-da-vi-bide-udobno-vo-seksot-koga-vie-ste-odgore-18-02.jpg

– Можете да се навалите наназад и да му дозволите да ве допира за клиторисот за екстра стимулација.

– Не заборавајте да одржувате контакт со очите додека се движите над него.

10-soveti-kako-da-vi-bide-udobno-vo-seksot-koga-vie-ste-odgore-18-04.jpg

– Движете се нежно во кругови, но и нагоре надолу, мажите го обожаваат тоа.

– Експериментирајте за да го пронајдете вистинскиот агол за да имате максимално задоволство.

10-soveti-kako-da-vi-bide-udobno-vo-seksot-koga-vie-ste-odgore-18-05.jpg

– Бидете внимателни, ова не е најбезбедната поза и во екот на страста можете да го повредите.

– Најважно кога сте во каубојската поза е да бидете самоуверени, ова е задолжително, затоа што ако сте нервозни и загрижени како изгледате, тогаш ќе го уништите уживањето за двајцата.

10-soveti-kako-da-vi-bide-udobno-vo-seksot-koga-vie-ste-odgore-18-06.jpg

– Пробајте ја и обратната каубојска поза кога со грб сте свртени кон него, на тој начинот тој ќе може да се воодушевува во погледот на задниот дел од вашето тело.

– Одмарајте на моменти, за акцијата да трае подолго, така што ќе го бакнувате по ерогените зони како што е вратот на пример.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *