Вљубените Игор Џамбазов и Илина Арсова се капеа во Дојранското Езеро (фото)

vljubenite-igor-djambazov-i-ilina-arsova-se-kapea-vo-dojranskoto-ezero-foto-01.jpg

Со авантуристички дух и страст кон природата, Игор Џамбазов и Илина Арсова се совршени еден за друг.

Парот топлото време го искористи за капење во Дојранското Езеро: 

View this post on Instagram

Утрински автопортрет…

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on

View this post on Instagram

Слободни активности 😊😉

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *