Задници, гради во крупен кадар: Најразголените фотки на познатите дами

Голем дел од познатите дами сакаат да провоцираат на социјалните мрежи со покажување на гола кожа, но кои од нив се најсмели и отидоа најдалеку?

zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-01.jpg

Некои познати дами едноставно сакаат да привлекуваат внимание со голотија.

Емили Ратајковски е на пример позната по тоа.

Најсмелите селфи фотки на познатите дами:

Емили Ратајковски

zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-07.jpg
zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-04.jpg
zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-02.jpg

Елса Хоск

zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-03.jpg
zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-20.jpg

Кајли Џенер

zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-09.jpg
zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-06.jpg

Криси Тајген

zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-14.jpg

Нина Адгал

zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-05.jpg

Анастасија Квитко (позната како руската Ким Кардашијан)

zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-13.jpg
zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-11.jpg
zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-10.jpg
zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-08.jpg

Бела Торн

zadnici-gradi-vo-krupen-kadar-najrazgolenite-fotki-na-poznatite-dami-18-12.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *