Нека „грми и светка“ – „молња“ е новата омилена секс поза (18+)

Оваа секс поза со сигурност ќе ве „затресе“, но не како кога ќе слушнете грмотевица, туку на малку поинаков начин.

neka-grmi-i-svetka-molnja-e-novata-omilena-seks-poza-18-01.jpg

За жените е малку поедноставна, и бара само да се наведнете на маса под агол од речиси 90 степени, а да стоите на прсти.

neka-grmi-i-svetka-molnja-e-novata-omilena-seks-poza-1801.jpg

Од мажите бара малку поголема еластичност – но, задоволството на крајот е обострано. Задолжително е едната нога да биде крената на масата, за подлабока пенетрација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *