Бубамара од пластично шише, (видео) како да направите сами

Најлесно е да го фрлите пластичното шише. Меѓутоа, постојат многу креативни луѓе кои се способни од ѓубрето да направат уметност.

napravi-sam-bubamara-od-plasticno-shishe-001_resize.jpg

Овојпат, ви пренесуваме како да направите бубамари за низ двор од само едно пластично шише.

Ова е проект во кој може да ги вклучите и најмладите, без да фрлате многу пари за да ги усреќите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *