Мажественоста не е во мускулите,(фото) докази

Мажественоста не е во мускулите, туку е во внатршената сила на мажите кои можат да поместат планини за своите сакани.

foto-dokazi-deka-mazhestvenosta-ne-e-vo-muskulite-01.jpg

Мажественоста е секси. Но, не мислиме на мускулеста фигура и долга брада, туку на мажественоста како внатрешна сила со која располагаат некои мажи.

Од одговорноста кон своето дете до љубовта кон животните, што може еден маж да го направи мажествен и секси?

„По 32 часа без сон конечно сме дома.“

foto-dokazi-deka-mazhestvenosta-ne-e-vo-muskulite-02.jpg

„Со шефот разговаравме за женските проблеми и сега во тоалетот на работа имам корпа со тампони и улошки.“

foto-dokazi-deka-mazhestvenosta-ne-e-vo-muskulite-03.jpg

„Татко ми ми чита брајова книга“.

foto-dokazi-deka-mazhestvenosta-ne-e-vo-muskulite-04.jpg

„Татко ми ми кажа дека неговото куче ја пронашло оваа верверичка полумртва во неговиот дом, тој ја земал, ја нахранил и таа сега не сака да се симне од неговото рамо.“

foto-dokazi-deka-mazhestvenosta-ne-e-vo-muskulite-05.jpg

„Се разделивме со сопругот и моите прекрасни синови ми приготвија ваков појадок.“

foto-dokazi-deka-mazhestvenosta-ne-e-vo-muskulite-06.jpg

„Со партнерот раскинавме пред 2 години, но секој ден тој ми испраќа фотографии од нашата мачка за да знам дека сѐ е во ред со неа“.

foto-dokazi-deka-mazhestvenosta-ne-e-vo-muskulite-07.jpg

„Мојата сопруга се породи пред една седмица и денес за првпат добив можност да играм игра.“

foto-dokazi-deka-mazhestvenosta-ne-e-vo-muskulite-09.jpg

„Мојот истоштен сопруг е пожарникар, а ова е неговиот најдобар пријател.“

foto-dokazi-deka-mazhestvenosta-ne-e-vo-muskulite-08.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *