Бившата сопруга на Флaвио Бриаторе (70) во бикини издание

Елизабета Грегорачи (40) е божица на плажата, но како изгледа Флaвио Бриаторе денес?

30-godini-pomladata-bivsha-sopruga-na-falvio-briatore-70-vo-sovrsheno-bikini-izdanie-01.jpg

Елизабета Грегорачи (40) се раздели од нејзиниот сопруг Флавио Бриаторе (70) во 2018-та по 9 години брак.

30-godini-pomladata-bivsha-sopruga-na-falvio-briatore-70-vo-sovrsheno-bikini-izdanie-04.jpg
30-godini-pomladata-bivsha-sopruga-na-falvio-briatore-70-vo-sovrsheno-bikini-izdanie-03.jpg
30-godini-pomladata-bivsha-sopruga-na-falvio-briatore-70-vo-sovrsheno-bikini-izdanie-02.jpg

Но, во шарено бикини на плажа во Тоскана таа му покажа на поранешниот сопруг што пропушта.

Со своето совршено тонирано тело Грегорачи изгледаше како божица на плажата.

Инаку, таа и Бриаторе беа еден од најозборуваните парови.

Во брак стапија во 2008 година во Рим, а 2 години подоцна го добија нивниот син Фалко. Флавио има и 15 годишна ќерка од врската со супермоделот Хајди Клум.

Грегорачи и Флавио по разводот останаа во добри односи.

Фотки од атрактивната Грегорачи:

30-godini-pomladata-bivsha-sopruga-na-falvio-briatore-70-vo-sovrsheno-bikini-izdanie-09.jpg
30-godini-pomladata-bivsha-sopruga-na-falvio-briatore-70-vo-sovrsheno-bikini-izdanie-08.jpg
30-godini-pomladata-bivsha-sopruga-na-falvio-briatore-70-vo-sovrsheno-bikini-izdanie-07.jpg
30-godini-pomladata-bivsha-sopruga-na-falvio-briatore-70-vo-sovrsheno-bikini-izdanie-06.jpg
30-godini-pomladata-bivsha-sopruga-na-falvio-briatore-70-vo-sovrsheno-bikini-izdanie-05.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *