Што бараат мажите од нивната идна сопруга (9 работи)

Сакаат некој кој ќе придонесе во заедницата, а нема само да очекува сѐ од нив и уште 8 работи кои мажите ги бараат од нивната идна сопруга.

9-raboti-koi-gi-baraat-mazhite-od-nivnata-idna-sopruga-01.jpg

Кога мажите сакаат да се „смират“ и да стапат во брак, внимателно ја набљудуваат жената пред да ја запросат.

Тие не избрзуваат и гледаат дали таа ги има посакуваните карактеристики.

Работи кои ги бараат мажите од нивната идна сопруга:

– Сакаат да се осигураат дека можат да имаат доверба во неа.

– Сакаат да имаат исти цели во животот, во поглед на деца, финансии и стил на живот.

9-raboti-koi-gi-baraat-mazhite-od-nivnata-idna-sopruga-02.jpg

– Сакаат да знаат дека таа ќе им дава нивен личен простор и нема да ги гуши.

– Сакаат жената пред сѐ да биде среќна самата со себе, а не да очекува само тие да ја направат среќна.

9-raboti-koi-gi-baraat-mazhite-od-nivnata-idna-sopruga-03.jpg

– Сакаат жената да е забавна и да има смисла за хумор, а пред сѐ да знае да ужива во животот.

– Сакаат жена која ќе се труди да се подобрува и надградува во текот на годините.

– Сакаат жената да им дозволува да ги покажуваат отворено емоциите.

– Сакаат некој кој ќе придонесе во заедницата, а нема само да очекува сѐ од нив.

– Сакаат жена што нема да се кара со нив само затоа што ѝ е здодевно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *