Задник и стомак на Инстаграм vs. во реалноста

Од подбрадок до опуштено стомаче, девојка од Амстердам ја открива својата „понегламурозна“, но реална страна.

s-e-do-pozata-mojot-zadnik-i-stomak-na-instagram-vs-vo-realnosta-01.jpg

Девојка од Амстердам со 686.000 следбеници на Инстаграм со фотографии докажува дека има голема разлика помеѓу Инстаграм и реалноста.

26-годишната Рија Мејер покажува дека сѐ e до изборот на поза и вистинскиот агол од кој се прават фотките.

Разлика Инстаграм vs. реалност:

View this post on Instagram

Sooooo, left or right?😛

A post shared by RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *