Катарина Ивановска, љубовна фотографија со партнерот на Инстаграм

retka-ljubovna-fotografija-na-katarina-ivanovska-so-partnerot-01.jpg

Катарина Ивановска навистина ретко објавува фотографии од својот партнер Цобе, но сега супермоделот изненади со романтичната фотка со својот сакан.

Инаку, Катарина и Цобе се заедно долги години и заедно ги имаат синот Вања и ќерката Кира.

Романтичната фотка на Катарина и Цобе:

фото: Instagram Story Катарина Ивановска

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *