Сара Џесика Паркер на 55 години со неверојатно бикини тело на плажа со сопругот (фото)

Исончана и со тонирано тело, Сара Џесика Паркер е вистинска божица на плажата. Како да не остарела воопшто од улогата на Кери Бредшо.

sara-djesika-parker-na-55-godini-so-neverojatno-bikini-telo-na-plazha-so-soprugot-foto-01.jpg

Сара Џесика Паркер одела на балет како дете и потоа продолжила да ја користи оваа дисциплина како алатка за тренинг.

Нејзиниот фитнес режим дефинитивно се исплати затоа што некогашната Кери Бредшо има неверојатно тело на 55 години.

Таа уживаше на плажа во Хемптонс со сопругот Метју Бродерик (58) со кого е веќе 23 години во брак.

Во црното монокини Паркер доминираше во Хемптонс:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *