Ким Кардашијан пушта машина за перење без градник

Прво позираше во промашенa комбинација од латекс и плетенина, а потоа се покажа во „домаќинско“ светло – мислите ли дека навистина пушта машина сама?

sedi-bez-gradnik-i-pushta-mashina-za-perenje-koga-kim-glumi-obichna-semejna-zhena-01 (1).jpg

Ким Кардашијан е од оние славни личности кои живеат луксузен живот, а имаат помошници и дадилки за сè низ домот, но на Инстаграм со последната објава се обиде да се покаже во друго светло.

За да ја рекламира нејзината линија облека за по дома и за спиење, Ким се обиде да се претстави како секоја „обична“ жена по дома.

Без шминка и градник, во лежерна облека, таа пушта машина за перење, јаде пуканки и лежи во кревет.

sedi-bez-gradnik-i-pushta-mashina-za-perenje-koga-kim-glumi-obichna-semejna-zhena02.jpg
sedi-bez-gradnik-i-pushta-mashina-za-perenje-koga-kim-glumi-obichna-semejna-zhena03.jpg
sedi-bez-gradnik-i-pushta-mashina-za-perenje-koga-kim-glumi-obichna-semejna-zhena04.jpg
sedi-bez-gradnik-i-pushta-mashina-za-perenje-koga-kim-glumi-obichna-semejna-zhena05.jpg
sedi-bez-gradnik-i-pushta-mashina-za-perenje-koga-kim-glumi-obichna-semejna-zhena06.jpg

Мислите ли дека ова е вистинската Ким кога никој не гледа?

Многумина ќе се согласат дека во домашно и лежерно издание изгледа многу подобро отколку во овој стајлинг:

sedi-bez-gradnik-i-pushta-mashina-za-perenje-koga-kim-glumi-obichna-semejna-zhena07.jpg
sedi-bez-gradnik-i-pushta-mashina-za-perenje-koga-kim-glumi-obichna-semejna-zhena08.jpg

Ким „од соседството“ или Ким во латекс – која верзија ви е подобра?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *