Навики кај другите луѓе кои ме иритираат, исповеди

„Мразам кога во време на корона некој што не го познавам се пика да се вози во лифт со мене.“

ispovedi-shto-me-iritira-najmnogu-vo-zhivotot-kaj-drugite-lugje-01.jpg

Секој некогаш се сретнал со луѓе со иритантни навики или пак самиот тој има некоја навика со која ги иритира другите.

Луѓе на Reddit откриваат кои навики кај другите најмногу ги нервираат:

„Мразам кога луѓето ме прашуваат „Како си“ колку да помине редот, а всушност тоа навистина не ги интересира.“

„Не си единствената личност во маркетот, тргни ја количката на страна за и другите да можат да поминат.“

„Од кожа ме вадат пешаци кои ја болкираат велосипедската патека, но и велосипедисти кои возат по пешачките зони.“

„Мразам машки кои ми се додворуваат на социјалните мрежи со клише пристап.“

„Врати го проклетиот стол на место кога стануваш од масата.“

„Полошо од тоа да се биде единствената личност во домот која се грижи да ги измие садовите, е да се биде единствената која го прави тоа правилно.“

„Мојата сопруга ако престане да поставува прашања и почне да го гледа филмот можеби и ќе сфати за што се работи во него.“

„Ако вратата е затворена кога влегуваш, тогаш зошто ја оставаш отворена кога си заминуваш?“

„Бившата кога ќе ми згрешеше нешто се извинуваше и велеше дека се мрази себеси, па на крајот јас требаше да ја тешам неа.“

ispovedi-shto-me-iritira-najmnogu-vo-zhivotot-kaj-drugite-lugje-02.jpg

„Да, во плакарот имам работи кои не ги користам и си ги чувам и не, не сакам ти да бидеш херојот во мојот дом и да ми ги исфрлиш.“

„Возачите кои возат со долги светла треба да бидат казнети, криминал е да ги ослепуваш другите луѓе.“

„Мразам кога на ручек членови од семејството со нечиста лажица земаат од киселото млеко или сосот и оставаат парчиња друга храна во него.“

„Мојот помал брат постојано гледа глупави видеа на телефонот и ме тероризира со гласот пуштен на најсилно.“

„Мразам кога во време на корона некој што не го познавам се пика да се вози во лифт со мене.“

„Маж ми секое утро седи по 1 час на тоалетната школка и јас не можам да се спремам за на работа. Навистина не знам зошто му треба толку време.“

„Тетка ми ме бомбардира со глупави коментари под моите фотографии на Фејсбук и постојано ми праќа здодевни видеа кои не сакам да ги гледам.“

„Ми се темни кога маж ми нечистите чорапи ќе ги соблече и ќе ги остави среде соба.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *