Германка примала инјекции меланин за да има темна кожа

Од нежна русокоса девојка до темнокожа жена со огромни гради, неверојатната трансформација на Мартина Биг.

bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-01.jpg

Мартина Биг (32) е Германка родена со руса коса и бледа кожа која со помош на инјекции меланин, кои ги примала со години, стана жена со темна боја на кожа.

Таа комплетно се трансформираше. Ја промени и фризурата, стави и огромни гради, а била и во Кенија за да се крсти. Новото име ѝ е Malaika Kubwа.

Мартина сега се бори за правата на Афроамериканците и смета дека е една од нив.

Бизарната трансформација:

bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-04.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-02.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-03.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-11.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-07.png
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-05.png
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-08.png
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-10.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-09.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-08.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-07.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-06.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-05.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-04.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-03.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-02.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-11.jpg
bizarna-transformacija-germanka-primala-injekcii-melanin-za-da-ima-temna-kozha-01.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *