Маж фати ајкула со голи раце блиску до плажа

Додека луѓето на плажата врескале „ајкула“ и настанала паника, тој направил навистина смел потег со цел да ѝ помогне на ајкулата.

viralno-video-mazh-fati-ajkula-so-goli-race-blisku-do-plazhata-01.jpg

Еден пливач е снимен на плажа во Делавер како со голи раце држи ајкула и се обидува да ѝ ја отвори устата за да ја извади јадицата на која се закачила.

Храбриот маж се изложува на ризик обидувајќи се да ѝ помогне на ајкулата.

Видето почна да се шири вирално.

Храбриот потег на хуманиот маж:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *