Антикорона појас, лето со чување место на плажа со пешкири

Шпанците смислија едноставна „ограда“ која многу лесно може да ја понесете со вас на плажа како би си направиле свој простор за заштита од корона вирусот.

letovo-cuvanje-mesto-na-plaza-so-peskiri-i-antikorona-pojas-01.jpg

Beachbelt kit е практична алатка која може да ги спречи непосакуваните контакти додека уживате на плажа. Со појасот доаѓаат и држачи, а оддалеченоста од „соседите“ мора да биде најмалку два метри.

letovo-cuvanje-mesto-na-plaza-so-peskiri-i-antikorona-pojas04.jpg

Компанијата Jajaxd е главен креативен тим кој стои зад овој изум.

letovo-cuvanje-mesto-na-plaza-so-peskiri-i-antikorona-pojas02.jpg

Доколку успеат да го „пробијат“, не би било лошо да си го набавиме.

letovo-cuvanje-mesto-na-plaza-so-peskiri-i-antikorona-pojas05.jpg
letovo-cuvanje-mesto-na-plaza-so-peskiri-i-antikorona-pojas01.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *