Ѕвездите и нивите модрици кои неуспешно ги сокриле

Многумина веројатно ќе се обидат да ги сокријат модриците и лузните по телото, но не и овие ѕвезди.

dzvezdi-koi-ne-se-potrudile-da-gi-sokrijat-modricite-po-teloto-vo-javnost-foto-01.jpg

Независно од што се настанати – повреда, несмасност или друг проблем, некои ѕвезди немаат потреба да ги сокријат модриците по телото.

Тие се појавиле во јавност во кратка облека и го привлекле вниманието на папараците:

Кристен Стјуард

dzvezdi-koi-ne-se-potrudile-da-gi-sokrijat-modricite-po-teloto-vo-javnost-foto-02.jpg

Линдзи Лохан

dzvezdi-koi-ne-se-potrudile-da-gi-sokrijat-modricite-po-teloto-vo-javnost-foto-03.jpg

Дакота Фенинг

dzvezdi-koi-ne-se-potrudile-da-gi-sokrijat-modricite-po-teloto-vo-javnost-foto-04.jpg

Бела Хадид

dzvezdi-koi-ne-se-potrudile-da-gi-sokrijat-modricite-po-teloto-vo-javnost-foto-05.jpg

Марго Роби

dzvezdi-koi-ne-se-potrudile-da-gi-sokrijat-modricite-po-teloto-vo-javnost-foto-06.jpg

Кара Делевињ

dzvezdi-koi-ne-se-potrudile-da-gi-sokrijat-modricite-po-teloto-vo-javnost-foto-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *