5 жешки секс пози за оние кои се луди во кревет

Ако сте пар кој преферира забавен сексуален живот или сметате дека е крајно време да внесете нешто ново во кревет или надвор од него, овие 5 идеи ќе ви послужат.

5-novi-seks-pozi-za-onie-koi-sakaat-zabava-vo-krevet-001.jpg

Не ви требаат „супермоќи“ и посебна еластичност, па се лесно изводливи и за двете страни.

Треба само желба:

Поза странични ножички

5-novi-seks-pozi-za-onie-koi-sakaat-zabava-vo-krevet-1.jpg

Поза Супермен

5-novi-seks-pozi-za-onie-koi-sakaat-zabava-vo-krevet-2.jpg

Поза жена-пајак

5-novi-seks-pozi-za-onie-koi-sakaat-zabava-vo-krevet-3.jpg

Поза палачинка

5-novi-seks-pozi-za-onie-koi-sakaat-zabava-vo-krevet-4.jpg

Поза „направи икс“

5-novi-seks-pozi-za-onie-koi-sakaat-zabava-vo-krevet-5.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *