Водич : како да изберете перфектна лубеница

Сезоната на најомиленото летно овошје започна! Лубеницата е одлично, здраво овошје, кое во најголем процент содржи вода, што значи – малку калории, многу хидратација. Но како да одберете совршено зрела, вкусна лубеница?

Kako-da-odberete-sovrsena-lubenica-01.jpg

Се надеваме дека овој практичен фото водич ќе ви помогне во изборот:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *