Бизарен брак: 60-годишна бабичка се сврши со 21-годишно момче

Таа е 39 години постара од својот свршеник. Го запознала кога имал само 19 години и вели дека ужасно ја нервира што сите зјапаат во нив.

od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-01.jpg

Пам Шастинен (60) од Тулса, Оклахома се свршила со својот 21-годишен дечко Џонатан Лангевин, но била многу несреќна затоа што нејзините пријатели реагирале лошо и ѝ кажале дека тој може да ѝ биде внук.,

Пам од нив дури добила совети да посети психолог, но таа рекла дека ништо не може да ја премисли затоа што Џонатан е љубовта на нејзиниот живот и не ѝ е грижа што мислат луѓето.

od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-02.jpg

Таа веќе има еден внук, а од својот свршеник е постара дури 39 години.

И покрај суровите коментари Пам верува дека годините се само бројка и за љубовта не постојат граници.

od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-03.jpg

Нивната врска започнала кога во февруари 2018 тој ѝ пишал порака на апликација за состанување. Наскоро дознала дека имаат многу заеднички интереси и одлучила да излезе со него.

Но, ја исплашило кога ѝ кажал дека е студент кој има само 19 години, а таа веќе имала две ќерки кои имале повеќе од 30 години. Сепак, Џонатан ѝ кажал дека сака постари жени.

od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-04.jpg

Таа вели дека уште кога била во 30-тите години од животот сакала помлади мажи.

Оттогаш тие се лудо вљубени.

od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-11.jpg
od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-10.jpg
od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-09.jpg
od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-08.jpg
od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-07.jpg
od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-06.jpg
od-listata-na-bizarni-parovi-60-godishna-babichka-se-svrshi-so-21-godishno-momche-05.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *