Кога жената ќе побара нешто, го сака веднаш – Животот со маж, низ смешни илустрации

Жените се научени на нешто што мажите воопшто не го ни сфаќаат, а заедничкиот живот понекогаш може да биде тежок.

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii-01.jpg

Илустраторка ги прикажува најинтересните ситуации од заедничкиот живот со маж, во кои многумина ќе се пронајдат.

Како е можно веднаш по чистењето тие да одлучат да се бричат над мијалникот? Или кога ќе кажат дека ќе ги измијат садовите, да мислат дека тоа може да биде и после два дена?

Најинтересни илустрации во продолжение:

Различен пристап води до нови решенија

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii06.jpg

Како мајките ги добиваат своите 5 минути?

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii07.jpg

Маж и тоалет vs. одмазда

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii-02.jpg

Неговото место за бегство

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii03.jpg

Како мажите размислуваат додека готват

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii04.jpg

Кога мажи перат облека…

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii05.jpg

Како да „украдете“ неколку тивки минути за да заспиете

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii08.jpg

Кога мажот ќе каже дека ќе направи нешто, а жената очекува дека ќе биде веднаш

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii09.jpg

Мажите никогаш нема да научат…

koga-zhenata-kje-pobara-neshto-go-saka-vednash-zhivotot-so-mazh-niz-smeshni-ilustracii10.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *