55-годишна жена споделува сурово искрени фотки од својот целулит

55-годишна жена покажува дека сосема е во ред да имате и целулит и опуштено стомаче и подбрадок и низа други несовршености. Таа испраќа силна порака на Инстаграм.

55-godishna-zhena-spodeluva-surovo-iskreni-fotki-od-svojot-celulit-01.jpg

Надја Савалха e 55-годишна жена која сака на светот да му демонстрира дека социјалните мрежи се чиста лага.

Таа храбро позираше во долна облека и тоа на начин на кој намерно ги истакна сите мани на своето тело. Од целулит до опуштен стомак, Надја покажа дека не се срами од своето тело.

Описот на фотографиите ѝ гласеше:

„Предупредување! Жена го покажува целулитот!“

55-godishna-zhena-spodeluva-surovo-iskreni-fotki-od-svojot-celulit-04.jpg
55-godishna-zhena-spodeluva-surovo-iskreni-fotki-od-svojot-celulit-03.jpg
55-godishna-zhena-spodeluva-surovo-iskreni-fotki-od-svojot-celulit-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *