Најцветната „фасада“ во Македонија (фото)

Бајковит дом во едно тетовско село е рај за сите сетила. Убавината на цвеќињата во прв план.

raj-za-ochi-najcvetnata-fasada-vo-makedonija-foto-01.jpg

Замислете дом завиен во цвеќе како од бајките… Верувале или не, таков постои во Македонија и тоа во тетовското село Камењане.

Розови, бели и црвени цвеќиња ја красат фасадата на една куќа.

Глетката е вистински рај за очи:

raj-za-ochi-najcvetnata-fasada-vo-makedonija-foto-06.jpg
raj-za-ochi-najcvetnata-fasada-vo-makedonija-foto-05.jpg
raj-za-ochi-najcvetnata-fasada-vo-makedonija-foto-04.jpg
raj-za-ochi-najcvetnata-fasada-vo-makedonija-foto-03.jpg
raj-za-ochi-najcvetnata-fasada-vo-makedonija-foto-02.jpg
raj-za-ochi-najcvetnata-fasada-vo-makedonija-foto-07.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *