Парис Хилтон носи дијамантска „заштитна“ маска со мрежа

Парис Хилтон изгледа мисли дека вирусот не поминува низ (лажни) дијаманти, па се прошета со мрежеста маска украсена со светкави додатоци, а фановите ја искритикуваа.

logikata-i-e-slaba-strana-paris-hilton-nosi-dijamantska-zashtitna-maska-so-mrezha-01.jpg

39-годишната Парис беше излезена на вечера во бел фустан од чипка, а изгледот таа го комплетирала со мрежеста заштитна маска на лицето, украсена со парченца стакло кои наликуваат на дијаманти.

„Бескорисна против вируси, но одлична за деновите кога никој не зборува за тебе“ – вака се шегуваат луѓето за нејзиното генијално појавување со оваа маска.

На некои луѓе изгледа уште изгледот им е поважен од здравјето, иако не е сигурно дали можеби одоздола маската има заштитен слој.

Како ви личи на вас?

logikata-i-e-slaba-strana-paris-hilton-nosi-dijamantska-zashtitna-maska-so-mrezha-08.jpg
logikata-i-e-slaba-strana-paris-hilton-nosi-dijamantska-zashtitna-maska-so-mrezha-07.jpg
logikata-i-e-slaba-strana-paris-hilton-nosi-dijamantska-zashtitna-maska-so-mrezha-04.jpg
logikata-i-e-slaba-strana-paris-hilton-nosi-dijamantska-zashtitna-maska-so-mrezha-03.jpg
logikata-i-e-slaba-strana-paris-hilton-nosi-dijamantska-zashtitna-maska-so-mrezha-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *