Постарата ќерка на Здравко Чолиќ – Уна е вистинска убавица (фото)

Постарата ќерка на Здравко Чолиќ, Уна Чолиќ, во последно време е центар на внимание на Инстаграм. Таа речиси секојдневно ги објавува своите омилени модни комбинации за повеќе од 25.000 следбеници.

kako-izgleda-kerkata-na-zdravko-colic-una-e-vistinska-ubavica-foto-01.jpg

18-годишната ќерка на најпопуларната ѕвезда на Балканот, сака да носи луксузни дизајнирани парчиња, брендови кои се популарни меѓу блогерките – Balenciaga, Armani, Louis Vitton.

kako-izgleda-kerkata-na-zdravko-colic-una-e-vistinska-ubavica-foto02.jpg

Уна е моментално студентка и претходно завршила средно училиште во една од најскапите приватни гимназии, а до полнолетство имала и свој приватен возач.

kako-izgleda-kerkata-na-zdravko-colic-una-e-vistinska-ubavica-foto01.jpg

„Таа е природна, насмеана и секогаш пријатно друштво“ – вака ја опишуваат нејзините пријатели.

kako-izgleda-kerkata-na-zdravko-colic-una-e-vistinska-ubavica-foto-04.jpg

Ви наликува на тато Чола?

View this post on Instagram

😝

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *