Третманот со филери пропаѓа : 21-годишна стјуардеса доживеа фијаско

Младата Оливија се соочила со тотално фијаско и огромниот оток на усните ја натерал со денови да се крие дома.

koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-01.jpg

Оливија Мекен (21) е стјуардеса која со помош на третман со филери сакала да ги зголеми своите усни, но резултатот испаднал застрашувачки.

По процедурата нејзините усни толку отекле, што тоа изгледа болно и непривлечно.

koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-03.jpg

Тие тројно се зголемиле и имала чувство дека ќе ѝ експлодираат. Козметичарката што ѝ ја правела процедурата ја уверувала дека отокот е нормална појава.

Како резултатот на третманот што тргнал во погрешна насока Оливија со денови се криела во својот дом и се срамела да излезе дури и пред најблиските.

koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-02.jpg

Таа веќе еднаш ставала филери во 2019-та, но тогаш била во друго козметичко студио и процедурата била успешна. Овојпат се соочила со тотално фијаско.

Болното искуство сега е зад неа, но својата ситуација ја користи да испрати порака до другите девојки дека ако случајно се одлучат на некоја козметичка процедура пред тоа добро да проверат кому веруваат.

Таа порачува дека не секој козметички салон е добар избор.

Пред:

koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-05.jpg
koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-04.jpg
koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-12.jpg
koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-11.jpg

Потоа:

koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-09.jpg
koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-08.jpg
koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-07.jpg
koga-tretmanot-so-fileri-nema-da-ti-se-pogodi-21-godishna-stjuardesa-zavrshi-so-otechena-usta-06.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *