Костими за капење што ќе бидат хит за лето 2020

Можеби плановите за ова лето ви се расипаа, но сигурно, како и секоја жена, сакате да се подновите со костим за капење.

modeli-na-kostimi-za-kapenje-shto-kje-bidat-hit-ova-leto-01.jpg

И оваа сезона повторно се црпи инспирација од минатото, па вистински хит се ретро костимите – со висок струк, со јазол, со градник и жица…

За на плажите низ Македонија, базените, а можеби до крајот на леото ќе успеете да отидете и на море – подновете се со хит костим за капење.

Во продолжение погледнете кои модели ќе бидат најбарани ова лето:

Костими со висок струк

modeli-na-kostimi-za-kapenje-shto-kje-bidat-hit-ova-leto-02.jpg

Костими со висока јака

modeli-na-kostimi-za-kapenje-shto-kje-bidat-hit-ova-leto-03.jpg

Костими со градник и жица

modeli-na-kostimi-za-kapenje-shto-kje-bidat-hit-ova-leto-04.jpg

Костими со колани и модни додатоци

modeli-na-kostimi-za-kapenje-shto-kje-bidat-hit-ova-leto-05.jpg

Костими со јазол 

modeli-na-kostimi-za-kapenje-shto-kje-bidat-hit-ova-leto-06.jpg

Животински принтови

modeli-na-kostimi-za-kapenje-shto-kje-bidat-hit-ova-leto-07.jpg

Костими со долги ракави

modeli-na-kostimi-za-kapenje-shto-kje-bidat-hit-ova-leto-08.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *