Пасивни вежби за денови кога ве мрзи да станете

Не секогаш мора да се задишете и препотите за да имате ефективен тренинг или барем истегнување.

10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-5.jpg

Вежбите во продолжение се пасивни, за деновите кога ве мрзи или не сакате да се преморувате, а имаат одлични ефекти.

Не треба да станувате и да правите некои посебни движења, само да ги истегнете правилните мускули од една положба.

Задржете се во секоја положба од 30 до 2 минути, колку што можете да издржите, па променете ја страната.

Истегнувањата изгледаат вака:

10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-1.jpg
10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-2.jpg
10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-3.jpg
10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-4.jpg
10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-5.jpg
10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-6.jpg
10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-7.jpg
10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-8.jpg
10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-10.jpg
10-pasivni-vezbi-bez-dvizenje-za-denovite-koga-ve-mrzi-9.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *