Мајка и нејзините 5 мечиња си играат на семејно игралиште во двор (видео)

Замислете да си излезете во двор и да видите како мечка си игра со своите 5 деца на детското игралиште – овие мечиња кои уживаат во животот дефинитивно се позитива на денот.

i-mechkite-sakaat-zabava-majka-i-5-mechinja-si-igraat-na-semejno-igralishte-vo-dvor-video-01.jpg

Оваа мечка заедно со нејзините 5 мали мечиња го живеат животот и уживаат во лудориите на детско игралиште.

Неодамна се појавија снимки од Северна Каролина, каде во дворот на семејна куќа мечиња се лулаат и лизгаат на детско игралиште.

Овој регион е познат по тоа што е богат со мечки, а жителите често се среќаваат со овие навидум страшни, но сепак слатки и мили животни.

Дефинитивно оваа глетка е позитива на денот:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *